Sunteti aici Prima pagină » Despre noi


Despre noi

Zentiva, compania de medicamente generice a grupului Sanofi, este al treilea cel mai mare producător de generice din Europa şi, totodată, compania cu una din cele mai rapide creşteri pe această piaţă. Cu origini datând încă din secolul XV, Zentiva este un partener apreciat şi valoros pe piaţa medicamentelor generice.


Zentiva

Astăzi, activitatea companiei este axată pe dezvoltarea de medicamente moderne, de înaltă calitate şi la un preţ accesibil.

Compania îşi desfăşoară activitatea în 35 de pieţe, adresându-se unei populaţii de aproape 800 de milioane de oameni. Zentiva deţine o poziţie de top pe mai multe pieţe farmaceutice, cum ar fi cele din Cehia, Romania, Slovacia şi Turcia şi se extinde cu succes şi pe alte pieţe internaţionale.

Succesul ei se bazează pe construirea unor relaţii strânse cu partenerii strategici, doctori, farmacişti şi pacienţi. Zentiva depune toate eforturile pentru a pune la dispoziţie medicamente generice de înaltă calitate, dar şi pentru a oferi acces la o serie de programe de informare şi educare.

Portofoliul de produse este diversificat şi acoperă principalele arii terapeutice. Grupele de produse cheie includ medicamente antiinfecţioase şi medicamente pentru tratamentul afecţiunilor cardiovasculare, durerii, afecţiunilor şi stemului nervos central, afecţiunilor gastrointestinale şi contracepţie hormonală.

Având patru unităţi cheie de producţie în Europa Centrala şi de Est, Zentiva poate să producă şi apoi să distribuie produsele sale uşor şi eficient în toate pieţele în care este prezentă. Compania menţine cele mai înalte standarde de calitate în securitate in procesele de producţie şi distribuţie. Fabricile sale au dotări ultra-moderne, peste 3000 de angajaţi şi o producţie anuală de peste 440 de milioane de unități. Astfel, în termeni de volum, Zentiva este unul dintre cei mai mari producători de medicamente din Europa.

Zentiva este o componentă esenţiala în strategia Sanofi de a oferi medicamente de înaltă calitate şi accesibile ca preţ pacienţilor şi sistemelor de sănătate din întreaga Europă. www.sanofi.com

Ultima actualizare: 31.07.2015 09:49 


[ ↑ K obsahu ↑ ]