Sunteti aici Prima pagină » Despre noi » Misiunea şi Viziunea noastră


Misiunea şi Viziunea noastră


Încă de la începutul activităţii, Zentiva s-a străduit să îmbunătăţească calitatea vieţii pacienţilor. Obiectivul companiei este de a creşte accesul la medicamente de înaltă calitate şi la un preţ accesibil pentru cât mai mulţi oameni din cât mai multe ţări.

Pasiunea, angajamentul şi dorinţa de a crea un viitor mai sănătos ne determină să fim mereu într-un proces de îmbunătăţire şi să dezvoltăm cele mai bune medicamente posibile, prin intermediul cărora această viziune să devină realitate.

ZentivaViziune

În centrul activităţii Zentiva se află dorinţa de a creşte nivelul de utilizare a medicamentelor generice de înaltă calitate, la un preţ accesibil venind, astfel, în întâmpinarea nevoilor cât mai multor pacienţi, din cât mai multe ţări.

Misiune

Zentiva, o Companie Sanofi, doreşte sa fie una dintre companiile de medicamente generice de top, iar în următorii 5 ani să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii unui număr de pacienţi de două ori mai mare decât în prezent. Pentru a atinge acest obiectiv, îşi va extinde portofoliul de produse, precum şi acoperirea geografică prin folosirea unei abordări flexibile, antreprenoriale de business. Zentiva urmăreşte să fie între primii trei jucători în orice piaţă în care este prezentă.

Ultima actualizare: 31.07.2015 09:53 


[ ↑ K obsahu ↑ ]