Sunteti aici Prima pagină » Oportunități de carieră » Activitatea in cadrul Zentiva


Activitatea in cadrul Zentiva

Obiectivul Zentiva este de a se menține una dintre companiile de medicamente generice de top din Europa. Pentru că suntem o unitate cu un ritm rapid de creștere, căutam la rândul nostru oameni talentați şi ambițioși care să contribuie la dezvoltarea companiei şi la atingerea obiectivelor noastre.


Recunoaștem faptul că succesul nostru se bazează pe devotamentul şi pe dedicarea susținută a angajaților noștri.


Aici, la Zentiva, ne preocupam să susținem fiecare coleg să se dezvolte atât pe plan profesional cât şi personal. Oferim un mediu dinamic, pozitiv şi stimulant prin care încurajam inovația şi circulația informațiilor în domeniu.Zentiva Folosim sisteme moderne de Resurse Umane şi aplicații dedicate pentru creșterea eficienţei activităților de recrutare şi a performanţei, sisteme de recompensare, instruire şi dezvoltare, planificare si analiză. Fiind o companie Sanofi, Zentiva participă în cadrul inițiativelor strategice globale din Managementul Resurselor Umane şi în cadrul programelor care sprijină modelul organizațional „O companie, un sistem de Resurse Umane”.


Zentiva are politici menite să elimine discriminarea, iar valorile noastre de respect şi solidaritate sunt reflectate în aceste directive şi implementate prin intermediul culturii şi normelor interne.


Aflaţi mai multe detalii în paginile următoare despre cum puteți să faceți parte dintr-o organizație de succes care investește în angajați şi despre cum puteți să îmbunătăţiţi viețile oamenilor şi să construiți un viitor mai bun.


Ultima actualizare: 31.07.2015 12:07 


[ ↑ K obsahu ↑ ]