Sunteti aici Prima pagină » Centru media » Comunicate de presă » Algocalmin®, votat de români pentru a 9-a oară consecutiv drept cel mai de încredere analgezic

23.04.2014:

Trusted Brand 2014

Bucureşti, 23 mai 2014 Brandul Algocalmin®1 a obţinut pentru al nouălea an consecutiv votul de încredere al românilor, în cadrul studiului Trusted Brand 2014. Prin această iniţiativă se premiază anual mărcile care au reuşit să câştige încrederea consumatorilor la nivel european şi naţional.

„Ne onorează aprecierea constantă a românilor pentru Algocalmin®, un produs cu o tradiţie de jumătate de secol pe piaţa locală. Pentru noi este o confirmare că valorile din spatele brandului sunt puternice şi sunt importante pentru pacienții români: eficienţă dovedită în combaterea durerii, calitate, siguranţă şi accesibilitate. Totodată, acest valoros capital de încredere se reflectă și prin faptul că, an de an, Algocalmin® își consolidează poziția de lider în volum, prin numărul de unități comercializate. Peste 10 milioane cutii de Algocalmin® au ajuns în casele românilor în perioada aprilie 2013 – martie 2014 ”, a declarat Simona Cocoş, Director General Zentiva România. „Doresc să îi felicit pe această cale pe toţi colegii care contribuie zi de zi la succesul acestui brand important pentru compania noastră şi le mulţumesc tuturor celor care ne-au oferit și în acest an votul lor”, a completat Simona Cocoş.

Cel mai recent studiu Trusted Brand 2014, ajuns la a paisprezecea ediţie în Europa şi a noua în România, a fost realizat în perioada septembrie-noiembrie 2013, concomitent în 10 ţări europene: Austria, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Polonia, Portugalia, România, Rusia şi Slovenia. Una dintre concluziile acestei ediţii a fost că românii apreciază în continuare mărcile locale. Anul acesta, 18 categorii au fost câştigate de mărci autohtone, respectiv două treimi din categoriile locale au fost câştigate de branduri româneşti. Singura categorie dedicată medicamentelor în combaterea durerii a fost câștigată de Algocalmin®.

Despre Zentiva, o companie Sanofi

Zentiva este parte a Grupului Sanofi începând cu luna martie 2009.

Portofoliul de produse al companiei acoperă o gamă largă de arii terapeutice, însă se concentrează asupra bolilor cardiovasculare, afecțiunilor inflamatorii, durerii, infecțiilor și bolilor sistemului nervos central, precum și asupra bolilor gastrointestinale și urologice.

Sanofi, lider mondial în producția de medicamente, descoperă, dezvoltă și distribuie soluții terapeutice pentru a îmbunătăți viața tuturor oamenilor. Sanofi deţine atuuri importante în domeniul sănătăţii şi se bazează pe 7 platforme de creştere: soluţii pentru diabet, vaccinuri de uz uman, produse inovatoare, boli rare, produse fără prescripţie medicală, pieţe emergente şi sănătatea animalelor. Sanofi este cotată la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) şi New York (NYSE: SNY).

1Medicament eliberat pe bază de prescripţie medicală
2Conform IMS MAT martie 2014, în unități comerciale