Sunteti aici Prima pagină » Produsele noastre » Medicamentele generice


Medicamentele generice


Medicamentul generic este- un medicament care are aceeaşi compoziţie calitativă şi cantitativă în ceea ce priveşte substanţele active şi aceeaşi formă farmaceutică ca medicamentul de referinţă, şi a cărui bioechivalenţă cu medicamentul de referinţă a fost demonstrată prin studii de biodisponibilitate corespunzătoare.Zentiva


Bioechivalenţa însemnă că medicamentul generic eliberează substanța activă în sânge practic cu aceeași viteză şi în aceeași cantitate precum medicamentul original.


Deși pentru medicamentele generice nu sunt obligatorii teste clinice complete, acestea sunt supuse acelorași standarde riguroase de calitate, astfel încât să aibă aceeași eficienţă şi siguranță precum medicamentele originale.


Caracteristic pentru medicamentele generice este faptul ca acestea costămai puţin decât medicamentele originale, ceea ce permite accesul sistemului sanitar şi al pacienţilor la medicamente de înaltă calitate, dar accesibile ca preţ.


Având in vedere creșterea consumului şi a încrederii în medicamentele generice, Zentiva este astfel poziționată încât să livreze pe piețele internaționale medicamente de înalta calitate la un preț accesibil.


Un portofoliu amplu şi în continuă creștere, o rețea extinsă de parteneri cheie şi un sistem rapid de distribuție fac ca Zentiva să fie furnizorul ideal de medicamente generice.


Ultima actualizare: 31.07.2015 10:46 


[ ↑ K obsahu ↑ ]