Știri de la Zentiva

Zentiva votată încă o dată cel mai bun angajator din Cehia

Zentiva a fost votată încă o dată drept cel mai prestigios angajator din sectorul de îngrijire medicală și farmacie de către tineri, în cadrul competiției TOP Employers din Praga.

Scopul sondajului anual TOP Employers este de a informa studenții cu privire la companiile considerate a fi cei mai buni angajatori în beneficiul viitorilor absolvenți care doresc să-și înceapă cariera. Ca parte a acestui program, categoria Îngrijire medicală și farmacie a fost introdusă anul trecut, iar rezultatele obținute în cei doi ani arată că Zentiva este de departe cel mai prestigios angajator din industria farmaceutică.

“Această distincție este extrem de importantă pentru noi. Tinerii cercetători sunt o parte importantă a echipei noastre, iar interesul lor față de noi este o sursă de satisfacție”, a declarat Filip Hrubý, purtătorul de cuvânt al Sanofi și Zentiva în Cehia.

“Sunt foarte bucuros că studenții consideră în continuare acest domeniu ca fiind atractiv. Facem toate eforturile de câțiva ani pentru a susține tinerele talente, lucrând îndeaproape cu numeroase facultăți”, adaugă Filip Hrubý.

10.413 studenți dintre cei cu cele mai bune rezultate academice din țară au votat în cadrul competiției.

Rezultatele finale din categoria Îngrijire medicală și farmacie sunt următoarele:

  1. Sanofi / Zentiva
  2. Spitalul universitar Motol
  3. Bayer
  4. AGEL
  5. Spitalul Militar Central

Actualizat: 10 februarie 2017

Zentiva este a treia* cea mai mare companie de medicamente generice cu una dintre cele mai rapide evoluții din Europa.