Știri de la Zentiva

Sanofi câștigă competiția Top Responsible Company

Recent, a avut loc competiția Top Responsible Company 2016 cu scopul de a spori gradul de conștientizare, în cadrul căreia Sanofi a obținut primul  loc.

Votat de un juriu de experți, titlul de cel mai bun proiect cu beneficii sociale din acest an a fost acordat inițiativei ‘Road-worthiness test for guys’ (“Test privind comportamentul adecvat în trafic pentru bărbați”) a companiei, care a fost realizată de Sanofi în colaborare cu Petr Koukal Endowment Fund. Proiectul a avut drept scop sporirea gradului de conștientizare în rândul bărbaților din Cehia cu privire la prevenirea bolilor, în special în ceea ce privește afecțiunile oncologice, oferindu-le verificări medicale.

“Ne bucurăm că am obținut acest premiu și de faptul că în acest an ‘proiectul Test pentru bărbați’ a implicat peste douăzeci de mii de bărbați din Cehia, dintre care peste cinci sute au fost supuși unei examinări de prevenție”, a declarat Filip Hrubý, purtătorul de cuvânt al Sanofi. 

“Deși evidențele noastre arată, din păcate, că majoritatea populației de sex masculin din Cehia ignoră prevenția, și doar un sfert dintre bărbați beneficiază de examinări oncologice regulate.”

Competiția Top Responsible Company anunțată de platforma Business for Society evaluează inițiativele de responsabilitate socială ale companiilor (CSR) în ansamblul lor în rândul companiilor cehe, precum și cât de cuprinzătoare sunt acestea, fiind specifice domeniului comercial.

Pentru mai multe detalii vizitați www.topodpovednafirma.cz si www.stkprochlapy.cz

Actualizat: 25 octombrie 2016

Zentiva este a treia* cea mai mare companie de medicamente generice cu una dintre cele mai rapide evoluții din Europa.