Diversity & Inclusion

Diversitate și incluziune

La Zentiva, suntem noi înșine.
Fiecare dintre noi își folosește talentul unic axat pe un scop comun - să asigurăm acces deschis la medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile pentru oamenii care au nevoie de ele în fiecare zi. Cine suntem, ce știm și cum acționăm este ceea ce ne face speciali - folosim metode complementare de lucru construite pe fundații solide. Deoarece credem că asistența medicală trebuie să fie un drept și nu un privilegiu, îi sprijinim pe toți și îi includem pe toți simultan. A fi incluziv nu este doar o parte din Superputerile noastre, este în mintea noastră  și în inimile noastre ! 

Experiența de viață:

La Zentiva, oameni din patru generații lucrează cu aceeași pasiune pentru a ne îndeplini angajamentul. Este binevenită perspectiva proaspătă a tinerilor și, în același timp, ne construim succesul cu sprijinul celor cu experiență semnificativă de viață.

Abilități:

Aducem împreună oameni cu diferențe în abilitățile cognitive, social-emoționale și fizice. Credem că împărtășirea experiențelor noastre de zi cu zi poate face diferența care schimbă viața în bine.

Viața interculturală:

La Zentiva, s-au alăturat companiei noastre persoane din peste 50 de naționalități, cu fundal etic diferit. Indiferent de limitele geografice și de diferențele culturale, învățăm unii de la alții și ne construim succesul împărtășind ceea ce este mai bun din toate țările grupului.

Deschiși credințelor:

Ne străduim să ne înțelegem reciproc și să învățăm cum credințele afectează alegerile în viață sau modul în care oamenii își trăiesc viața. Prin urmare, tratăm la fel oamenii cu credințe religioase și filozofice diferite.

Gen:

În compania noastră, încurajăm angajații să fie ei înșiși, pe oricine aleg să iubească. Urmărim să avem o echipă echilibrată în termeni de gen și toate nivele din comunitatea LGBTQI+ deoarece aceasta face parte din Superputerile noastre.

De oriunde ai fi:

La Zentiva, sunt bineveniți oameni cu diverse experiențe educaționale și din diferite industrii. Avem încredere în oamenii noștri de știință, în colaboratorii noștri comerciali și industriali și în experții noștri.

Aflați mai multe despre Politica de diversitate și incluziune aici.
Consultați aici broșura Drepturile persoanelor cu dizabilități realizată împreună cu partenerii de la Asociația Totul pentru Tine.