Testimoniale

NOI DEZVOLTĂM
Prin promovarea cercetării și dezvoltării, stimulăm inovarea pentru a găsi noi modalități de a furniza medicamente de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Echipa noastră internațională reunește oameni din întreaga Europă, inclusiv oameni de știință din industrie și parteneri academici de la universități din întreaga Europă.

Faceți cunoștință cu Jiri Vaclavik, Head of Project Management la Zentiva Cehia


Jiri Vaclavik - Zentiva

“Am o pregătire academică în chimie și economie. Când am fost pregătit pentru primul meu loc de muncă, centrul de dezvoltare Zentiva căuta un manager de proiect. Sunt foarte fericită că firma mi-a oferit șansa de a face un job care acoperea exact ceea ce intenționam și îmi plăcea să fac - coordonare și conducere, tot aproape de cercetare și dezvoltare, dar cu o notă de afaceri. Și mai aveam multe de învățat pe parcurs. După ce am început ca manager de proiect, acum conduc departamentul PM de doi ani. Munca este bogată, complexă și provocatoare. Există multă structură (prin definiție în această industrie), dar și un spațiu mare pentru creativitate și dezvoltare personală. În plus, pentru mine, un loc de muncă trebuie să fie semnificativ și, în acest sens, cred că dezvoltarea de medicamente inovatoare și accesibile pentru pacienții din Europa și nu numai este total satisfăcătoare. Sunt foarte mândru să fac parte din acest lucru! Și nu în ultimul rând: ceea ce face diferența la locul de muncă sunt oamenii - echipa de la Zentiva este pur și simplu fantastică!"

NOI PRODUCEM
Amprenta noastră industrială asigură capacitatea de a produce în mod fiabil medicamente de înaltă calitate și la prețuri accesibile pentru milioanele de oameni pe care îi deservim. Acest lucru îl realizăm cu propriile noastre unități emblematice din Praga, București și Ankleshwar, precum și cu partenerii noștri din rețeaua de producție externă pe care am creat-o.

Faceți cunoștință cu Ayushi Tewari, Officer Quality Assurance la Pharmaceuticals Zentiva India


"Cu o cultură dinamică la locul de muncă, Zentiva s-a impus printre industriile farmaceutice eminente.
Datorită învățării continue și atitudinii de creștere a Zentiva, producem și servim în prezent medicamente de înaltă calitate și la prețuri accesibile în peste 40 de țări. Facilitățile noastre de ultimă generație, alimentate de oameni pasionați, ne fac să fim un actor cheie în industria farmaceutică.

Zentiva continuă să investească în oamenii săi, deoarece aceștia reprezintă piatra de temelie a succesului nostru. Cu toții ne folosim SuperpowerZ pentru a atinge noi culmi într-un mediu pozitiv, creativ și inovator.

În calitate de ofițer de calitate, obiectivul meu este să mă asigur că fiecare medicament care părăsește sediul nostru din Ankleshwar răspunde celor mai înalte standarde de calitate și că îndeplinește cerințele clienților și pacienților noștri."

NOI DESERVIM
Suntem alături de profesioniștii din domeniul sănătății, de farmaciști și de factorii de decizie din sistemul de sănătate, deoarece avem același sentiment de obligație socială de a contribui la reducerea costurilor și la îmbunătățirea accesului la asistență medicală. Prin investițiile noastre continue în producție, în noi piețe și în extinderea portofoliului, putem oferi mai multe medicamente pentru oamenii de care depind, în Europa și în afara ei.

Faceți cunoștință cu Hanna Kolisnyk, șefa departamentului de licitații și comerț, director de vânzări, Zentiva Ucraina


Hanna Kolisnyk, Head of Tender and Trade Dep, Sales Manager, Zentiva Ukraine

“În calitate de șef al departamentului de licitații și comerț la Zentiva, obiectivul meu este disponibilitatea constantă și neîntreruptă a produselor în farmacii pentru a răspunde nevoilor pacienților.

Cu o experiență de peste 15 ani în industria farmaceutică, pot spune că disponibilitatea produselor este doar vârful icebergului. Este rezultatul unei planificări minuțioase, al dezvoltării unei strategii complexe și al unor negocieri îndelungate cu clienții.

Munca la Zentiva îmi aduce multă mândrie, deoarece lucrez cu o echipă de profesioniști pasionați și ambițioși, în instalații de ultimă generație, care ne permit să privim cu încredere spre viitor.

Aceste relații puternice și de încredere cu colegii, partenerii și clienții creează un mediu sănătos care încurajează excelența prin autodepășire și angajament în echipă. Acesta este modul în care ne atingem obiectivele."

NE PASĂ
Ne sprijinim echipele din operațiunile industriale și comerciale pentru a fi la cel mai bun nivel. Facem acest lucru realizând o guvernanță puternică, având o organizație simplă și plată și fiind riguroși în stabilirea priorităților. În fiecare zi trăim SuperpowerZ-ul nostru de a fi rapizi, simpli, conectați, creativi, incluzivi și responsabili.

Faceți cunoștință cu Janet Lewis, Head of Scientific Affairs Zentiva UK


Janet Lewis, Head of Scientific Affairs Zentiva UK

“Am o pregătire academică în chimie și economie. Când am fost pregătit pentru primul meu loc de muncă, centrul de dezvoltare Zentiva căuta un manager de proiect. Sunt foarte fericită că firma mi-a oferit șansa de a face un job care acoperea exact ceea ce intenționam și îmi plăcea să fac - coordonare și conducere, tot aproape de cercetare și dezvoltare, dar cu o notă de afaceri. Și mai aveam multe de învățat pe parcurs. După ce am început ca manager de proiect, acum conduc departamentul PM de doi ani. Munca este bogată, complexă și provocatoare. Există multă structură (prin definiție în această industrie), dar și un spațiu mare pentru creativitate și dezvoltare personală. În plus, pentru mine, un loc de muncă trebuie să fie semnificativ și, în acest sens, cred că dezvoltarea de medicamente inovatoare și accesibile pentru pacienții din Europa și nu numai este total satisfăcătoare. Sunt foarte mândru să fac parte din acest lucru! Și nu în ultimul rând: ceea ce face diferența la locul de muncă sunt oamenii - echipa de la Zentiva este pur și simplu fantastică!Sunt șef al departamentului de afaceri științifice la Zentiva UK. Echipa mea este responsabilă de înregistrarea autorizațiilor noastre de punere pe piață, de asigurarea calității medicamentelor și a operațiunilor noastre, de monitorizarea siguranței medicamentelor noastre în utilizare și de furnizarea de asistență medicală și tehnică pentru afacere, clienți și, în cele din urmă, pentru pacienți. Susținem afacerea asigurându-ne că medicamentele pe care le furnizăm pacienților au siguranța, calitatea și eficacitatea corespunzătoare. Echipa mea lucrează în întreaga afacere pentru a se asigura că menținem conformitatea și calitatea medicamentelor noastre pentru pacienți. Sunt mândru să lucrez pentru Zentiva, știind că ceea ce fac în fiecare zi în cadrul slujbei mele contribuie la sprijinirea pacienților și la aducerea de medicamente la prețuri accesibile pentru NHS."

INTERNSHIP

Faceți cunoștință cu Hana Kratochvilova, Intern la Zentiva Cehia


Hana Kratochvilova

Mi-am început cariera la Zentiva în decembrie 2020. În calitate de studentă la Educație pentru adulți și resurse umane, căutam o companie cu oameni deschiși la minte, care să ofere o șansă de dezvoltare unei persoane tinere.
Prin urmare, Zentiva a fost o alegere excelentă. În timpul experienței mele de HR Trainee, am putut face lucruri "reale" - nu doar să ajut cu sarcini pe care nimeni altcineva nu voia să le facă, ceea ce mi se pare foarte important.
Compania noastră mi-a oferit un mediu excelent pentru a-mi dezvolta abilitățile de recrutare, pentru a participa la îmbarcarea noilor veniți și, în cele din urmă, am fost responsabilă pentru lucruri mai complexe, cum ar fi crearea buletinului nostru informativ global.

În cadrul stagiului meu, m-am simțit întotdeauna ca un adevărat membru al comunității de resurse umane, a cărui muncă este apreciată și nu ascunsă într-un colț. În cele din urmă, am avut ocazia de a-mi încheia stagiul cu 5 luni mai devreme și am devenit generalist junior de resurse umane cu un contract normal. Mă bucur că am decis să lucrez pentru Zentiva și că pot face parte din echipa #WinningTeam încă de la începuturile mele!

Grupul de companii Zentiva a intrat în topul primelor 3 companii farmaceutice (în valoare) din România și este liderul în volume al pieței farmaceutice totale.* 1 din 10 medicamente vândute în farmacii aparține companiilor din grupul Zentiva din România. *Sursa datelor este IQVIA, sell-in data, all market (RX + OTC, Originals + Generics), decembrie 2020.