Testimonies

NOI DESERVIM
Modelul nostru de afaceri se bazează pe furnizarea de medicamente de marcă, destinate diferitelor specialități, medicamente cu valoare adăugată, OTC și generice. Misiunea noastră este ca, în fiecare an, mai mulți pacienți să primească tratamente produse la standarde de înaltă calitate, medicamente care au prețuri accesibile. Pe măsură ce progresăm și compania crește, ne întărim capacitatea de a evalua și anticipa riscurile și de a ne adapta rapid la noile circumstanțe și provocări.

Faceți cunoștință cu Yavor Kacharov, Supply Chain Manager Zentiva Bulgaria


„În calitate de Supply Chain Manager pentru piața din Bulgaria, împreună cu echipa mea, sunt responsabil pentru toate subiectele și operațiunile legate de lanțul de aprovizionare din partea pieței, prognoza cererii, întreținerea datelor de bază, precum și operațiunile de logistică și depozitare.

Susținem afacerea prin livrarea la timp și în totalitate a tuturor medicamentelor noastre, făcând tot posibilul pentru a asigura accesul deplin la terapiile noastre de pe piață.

Echipa noastră lucrează cu toate funcțiunile locale și în cadrul organizației, fiind un element important de legătură pentru companie. Cu peste 10 ani de experiență în managementul lanțului de aprovizionare, managementul lansării, managementul proiectelor și prognoza cererii, simt și pot spune că Zentiva este locul potrivit unde imi pot atinge obiectivele profesionale, dedicând mereu 100% din eforturile mele pentru a servi nevoile pacienților noștri. "

NOI DEZVOLTĂM
Prin promovarea cercetării și dezvoltării, stimulăm inovarea pentru a găsi noi modalități de a furniza medicamente de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Echipa noastră internațională reunește oameni din întreaga Europă, inclusiv oameni de știință din industrie și parteneri academici de la universități din întreaga Europă.

Faceți cunoștință cu Jiri Vaclavik, Head of Project Management la Zentiva Cehia


Jiri Vaclavik - Zentiva

“Am o pregătire academică în chimie și economie. Când am fost pregătit pentru primul meu loc de muncă, centrul de dezvoltare Zentiva căuta un manager de proiect. Sunt foarte fericită că firma mi-a oferit șansa de a face un job care acoperea exact ceea ce intenționam și îmi plăcea să fac - coordonare și conducere, tot aproape de cercetare și dezvoltare, dar cu o notă de afaceri. Și mai aveam multe de învățat pe parcurs. După ce am început ca manager de proiect, acum conduc departamentul PM de doi ani. Munca este bogată, complexă și provocatoare. Există multă structură (prin definiție în această industrie), dar și un spațiu mare pentru creativitate și dezvoltare personală. În plus, pentru mine, un loc de muncă trebuie să fie semnificativ și, în acest sens, cred că dezvoltarea de medicamente inovatoare și accesibile pentru pacienții din Europa și nu numai este total satisfăcătoare. Sunt foarte mândru să fac parte din acest lucru! Și nu în ultimul rând: ceea ce face diferența la locul de muncă sunt oamenii - echipa de la Zentiva este pur și simplu fantastică!"

NOI PRODUCEM
Amprenta noastră industrială asigură capacitatea de a produce în mod fiabil medicamente de înaltă calitate și la prețuri accesibile pentru milioanele de oameni pe care îi deservim. Acest lucru îl realizăm cu propriile noastre unități emblematice din Praga, București și Ankleshwar, precum și cu partenerii noștri din rețeaua de producție externă pe care am creat-o.

Faceți cunoștință cu Ayushi Tewari, Officer Quality Assurance la Pharmaceuticals Zentiva India


"Cu o cultură dinamică la locul de muncă, Zentiva s-a impus printre industriile farmaceutice eminente.
Datorită învățării continue și atitudinii de creștere a Zentiva, producem și servim în prezent medicamente de înaltă calitate și la prețuri accesibile în peste 40 de țări. Facilitățile noastre de ultimă generație, alimentate de oameni pasionați, ne fac să fim un actor cheie în industria farmaceutică.

Zentiva continuă să investească în oamenii săi, deoarece aceștia reprezintă piatra de temelie a succesului nostru. Cu toții ne folosim SuperpowerZ pentru a atinge noi culmi într-un mediu pozitiv, creativ și inovator.

În calitate de ofițer de calitate, obiectivul meu este să mă asigur că fiecare medicament care părăsește sediul nostru din Ankleshwar răspunde celor mai înalte standarde de calitate și că îndeplinește cerințele clienților și pacienților noștri."

NE PASĂ
Ne sprijinim echipele din operațiunile industriale și comerciale pentru a fi la cel mai bun nivel. Facem acest lucru realizând o guvernanță puternică, având o organizație simplă și plată și fiind riguroși în stabilirea priorităților. În fiecare zi trăim SuperpowerZ-ul nostru de a fi rapizi, simpli, conectați, creativi, incluzivi și responsabili.

Faceți cunoștință cu Janet Lewis, Head of Scientific Affairs Zentiva UK


Janet Lewis, Head of Scientific Affairs Zentiva UK

“Am o pregătire academică în chimie și economie. Când am fost pregătit pentru primul meu loc de muncă, centrul de dezvoltare Zentiva căuta un manager de proiect. Sunt foarte fericită că firma mi-a oferit șansa de a face un job care acoperea exact ceea ce intenționam și îmi plăcea să fac - coordonare și conducere, tot aproape de cercetare și dezvoltare, dar cu o notă de afaceri. Și mai aveam multe de învățat pe parcurs. După ce am început ca manager de proiect, acum conduc departamentul PM de doi ani. Munca este bogată, complexă și provocatoare. Există multă structură (prin definiție în această industrie), dar și un spațiu mare pentru creativitate și dezvoltare personală. În plus, pentru mine, un loc de muncă trebuie să fie semnificativ și, în acest sens, cred că dezvoltarea de medicamente inovatoare și accesibile pentru pacienții din Europa și nu numai este total satisfăcătoare. Sunt foarte mândru să fac parte din acest lucru! Și nu în ultimul rând: ceea ce face diferența la locul de muncă sunt oamenii - echipa de la Zentiva este pur și simplu fantastică!Sunt șef al departamentului de afaceri științifice la Zentiva UK. Echipa mea este responsabilă de înregistrarea autorizațiilor noastre de punere pe piață, de asigurarea calității medicamentelor și a operațiunilor noastre, de monitorizarea siguranței medicamentelor noastre în utilizare și de furnizarea de asistență medicală și tehnică pentru afacere, clienți și, în cele din urmă, pentru pacienți. Susținem afacerea asigurându-ne că medicamentele pe care le furnizăm pacienților au siguranța, calitatea și eficacitatea corespunzătoare. Echipa mea lucrează în întreaga afacere pentru a se asigura că menținem conformitatea și calitatea medicamentelor noastre pentru pacienți. Sunt mândru să lucrez pentru Zentiva, știind că ceea ce fac în fiecare zi în cadrul slujbei mele contribuie la sprijinirea pacienților și la aducerea de medicamente la prețuri accesibile pentru NHS."

INTERNSHIP

Faceți cunoștință cu Emer O’Mara, Intern in departamentul de Comunicare la Zentiva


Hana Kratochvilova

Mi-am început călătoria în Zentiva în august 2022. În calitate de student la Comunicare Internațională, căutam o companie care să pună preț pe inovație și să-mi ofere oportunitatea de a crește. 

Zentiva a fost prima mea alegere! De-a lungul experienței mele de internship în echipa de Comunicare, mi s-a oferit suportul necesar și m-a ghidat în rolul meu din echipă. În același timp, mi s-a oferit libertatea de a prelua roluri „reale” în cadrul proiectelor, colaborând cu profesioniști calificați din rețeaua de departamente și țări a Zentiva. Compania noastră mi-a oferit un mediu excelent pentru a-mi dezvolta abilitățile de copywriting, creare de conținut și management de proiect, lucrând atât la comunicarea externă, cât și la cea internă.

În cadrul internship-ului, m-am simțit întotdeauna ca un membru valoros al echipei de comunicare, am simțit că munca mea este apreciată și am știut că ajut și să contribui la misiunea Zentiva. Știu că abilitățile neprețuite pe care le-am învățat în cadrul Zentiva mă vor ajuta în dezvoltarea carierei  profesionale și voi fi veșnic recunoscătoare pentru experiența mea în cadrul unei astfel de #EchipeCâștigătoare!

Grupul de companii Zentiva este lider în volume și valoare al pieței de generice și în top 4 companii farmaceutice, în valoare, în piața totală de medicamente din România.* 1 din 10 medicamente vândute în farmacii aparține companiilor din grupul Zentiva din România . *Sursa datelor este IQVIA, sell-out data, all market (RX + OTC, Originals + Generics), MAT 2023.