What we offer

Ce oferim

Misiunea noastră

La Zentiva suntem uniți în ambiția noastră de a asigura acces deschis la medicamentele de care oamenii depind zilnic. Știm că putem face diferența, dacă ne lucrăm împreună ca o echipă câștigătoare.

Valorile noastre

Avem Superputeri care ne ghidează în fiecare zi. Suntem rapizi, lean, conectați, creativi, incluzivi și responsabili și știm că aplicănd Superputerile în tot ceea ce facem, vom face diferența.

Dezvoltare personală

Vă ajutăm să vă descoperiți talentul și să vă deblocați potențialul. Procesul nostru de management al talentelor permite schimbul regulat de aspirații, abilități și implicare pentru a crește. Academia Zentiva pe care o conducem în cooperare cu platforma de traininguri Coursera susține direct experiența voastră de dezvoltare și de învățare.

Compensații și beneficii

Asigurăm o compensare echitabilă și competitivă în domeniul nostru. Oferim angajaților o gamă largă de beneficii și unele programe de sănătate și bunăstare la nivel de întreaga companie. Ne concentrăm pe recompensarea și recunoașterea celor care contribuie cel mai mult la #ZentivaCâștigătoare.

Cultura noastră

Dacă ar fi să evidențiem un aspect anume, acesta este angajamentul echipei noastre. Pasiunea pe care o avem pentru a avea grijă de oameni, parteneri și planeta noastră ne face o echipă grozavă. Toți angajații Zentiva contribuie la un viitor mai bun prin împărtășirea ideilor lor. Măsurăm angajamentul în mod regulat și suntem mândri că mai mult de 90% dintre angajații noștri contribuie activ la sondajul care ia regulat pulsul companiei, Heartbeat.

Flexibilitate în muncă

Ne-am învățat lecția în timpul luptei împotriva COVID-19. Ca organizație am fost nevoiți să ne adaptăm, ca echipă am fost nevoiți să învățăm noi metode de lucru și de colaborare între noi. Criza ne-a făcut mai puternici ca niciodată, am transformat criza în oportunitatea noastră. Astăzi ne conectăm unii cu ceilalți, permițând flexibilitatea în muncă cât mai mult posibil.