Contact

Zentiva S.A.

Bvd. Theodor Pallady, nr. 50.
Sector 3
București
Cod poștal 032266


Tel: (+40) 21 304 72 00
Fax: (+40) 21 345 40 04
E-mail: office.ro@zentiva.com

J40/363/1991, CUI 336206

Capital social 69.701.704 Ron

Pentru informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal implicate în interacțiunea cu dumneavoastră, vă rugăm să consultați aici Politica privind protecția și securitatea datelor cu caracter personal.

Raportarea reacţiilor adverse

În cazul apariţiei unei reacţii adverse sau a unui alt efect nedorit, vă rugăm să consultați medicul sau farmacistul. Pentru a raporta o reacţie adversă la un produs al unei companii din cadrul Grupului de companii afiliate Zentiva România*, vă rugăm să contactaţi serviciul de farmacovigilenţă: PV-Romania@zentiva.com; tel fix: (+40) 021.304.7597.

Vă rugăm să utilizaţi adresa de e-mail menţionată anterior doar pentru raportarea reacţiilor adverse. Pentru alte subiecte decât cele de farmacovigilenţă vă rugăm să utilizaţi adresa de e-mail office.ro@zentiva.com.

Puteţi de asemenea să raportaţi reacţii adverse la produsele noastre către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR); pentru detalii referitoare la raportarea de reacţii adverse, vizitați site-ul ANMDMR.
În cazul unei urgențe, vă rugăm să vă contactați medicul curant sau o unitate de urgențe.

*Companiile din cadrul Grupului de companii afiliate Zentiva România sunt: Zentiva SA, Labormed-Pharma SA și Labormed Pharma Trading SRL.

Grupul de companii Zentiva este lider în volume și valoare al pieței de generice și în top 4 companii farmaceutice, în valoare, în piața totală de medicamente din România.* 1 din 10 medicamente vândute în farmacii aparține companiilor din grupul Zentiva din România . *Sursa datelor este IQVIA, sell-out data, all market (RX + OTC, Originals + Generics), MAT 2023.