Medicamente generice de calitate de la Zentiva

Zentiva

DEZVOLTĂM

Bazându-ne pe cercetare și dezvoltare, folosim la maximum inovația pentru a găsi noi modalități de a furniza medicamente de înaltă calitate, accesibile. Echipa noastră internațională este formată din oameni de pe întreg teritoriul Europei, inclusiv oameni de știință din domeniul industrial și parteneri academici din universități europene.
Experții noștri au acces la resurse științifice de top și folosesc echipamente de ultimă  generație în unitatea noastră de producție de talie mondială din Praga. Pe măsură ce valorificăm creșterea generată de expirarea brevetelor, alimentăm inovația și ne extindem portofoliul terapeutic.
Mergem mai departe pentru oamenii pe care îi deservim, dezvoltând medicamente cu valoare adaugată care inovează în jurul produselor consecrate, pentru a îmbunătăți experiența pacientului.

Zentiva

PRODUCEM

Având o rețea extinsă de producție și fabrici emblematice în Praga și București, lanțul nostru de producție și distribuție reprezintă una dintre sursele principale de medicamente generice și OTC-uri din centrul Europei. Amprenta industrială ne oferă capacitatea de a produce în mod fiabil medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile, pentru milioane de pacienți. 
Rețeaua de producție și lanțurile de aprovizionare sunt esențiale pentru a asigura continuitatea tratamentelor pentru un număr mare de oameni, iar acest lucru este astăzi mai important ca oricând. Investim continuu pentru a ne îmbunătăți și extinde operațiunile de fabricație, în timp ce eficientizăm procesele pentru a crește productivitatea.

Zentiva

DESERVIM

Crezul nostru este că sănătatea este un drept, nu un privilegiu. Acum, mai mult decât oricând, oamenii au nevoie de un acces mai facil la medicamente de înaltă calitate. Suntem mândri ca portofoliul nostru de generice și OTC-uri sprijină în mod activ nevoile zilnice de sănătate ale oamenilor, ajutând în același timp guvernele din întreaga Europă să construiască și să mențină un sistem de sănătate durabil pentru întreaga societate.
Fiind alături de profesioniștii din domeniul sănătății, farmaciștii si factorii de decizie din sistemul de sănătate, avem același sentiment al obligației sociale de a ajuta la reducerea costurilor și la îmbunătățirea accesului la serviciile medicale. Prin extinderea continuă pe noi piete și contribuția echipei noastre, putem livra mai multe medicamente de care oamenii au nevoie în fiecare zi, în Europa și nu numai.

Zentiva

NE PASĂ

La Zentiva ne mândrim că suntem responsabili social, implicându-ne în programe atât la nivel global cât și local, programe care au în centru echipa, partenerii și planeta noastră. Creșterea organizației noastre aduce noi oportunități pentru colegii noștri de a-și indeplini potențialul, în același timp oferindu-ne posibilitatea de a atrage cei mai talentați oameni, de a ne păstra echipa, asigurându-ne succesul pentru generațiile viitoare.

Programul nostru PlanetZ, axat pe creșterea utilizării energiei regenerabile în întreaga organizație, își propune să contribuie la crearea unui viitor durabil pentru noi toți.

Formăm tineri oameni de știință și ingineri în domeniul farmaceutic prin inițiative precum The Parc și ORBIS, proiecte care conectează tinerele talente cu experți de top din domeniul farmaceutic și mediul academic. Aceștia lucreză împreună pentru a aborda cele mai mari provocări din domeniul sănătății.

 

Principalele noastre angajamente față de principiile etice

Cu o combinație unică de pricepere în afaceri, etică și bun simț, Zentiva și-a câștigat reputația de integritate de-a lungul anilor - și nu este permis niciun compromis. A trăi și a munci după valorile noastre este fundamental pentru succesul nostru continuu și pentru bunăstarea pacienților noștri. Puteți citi mai multe în Codul Bunului Simt.

 

Anti-mită și anticorupție

Ceea ce facem este la fel de important ca modul în care facem. De mulți ani încoace, Zentiva s-a angajat să încurajeze o cultură etică ce vizează atingerea celor mai înalte standarde în ceea ce privește transparența și integritatea în afacerii, atât în întreaga organizație, cît și în relațiile cu părțile interesate externe. Zentiva a implementat măsuri și instrumente pentru prevenirea și combaterea corupției în toate țările în care își desfășoară activitatea. Zentiva își consolidează poziția fermă de toleranță zero împotriva practicilor corupte în toate interacțiunile și relațiile comerciale. Puteți citi mai multe în Politica noastră privind combaterea corupției.

 

Verificarea prealabilă

Zentiva face echipă doar cu terțe părți calificate, de încredere și care respectă cerințele legislației anticorupție aplicabile. Ne angajăm să lucrăm cu terțe părți care funcționează într-un mod care să fie în concordanță cu valorile și principiile noastre etice. Procesul de verificare prealabilă al Zentiva asigură că informațiile relevante sunt revizuite și luate în considerare în mod corespunzător în procesul de angajare, selectare și evaluare a unor astfel de terțe părți.

Zentiva își încurajează angajații și partenerii externi care interacționează cu Zentiva să raporteze abateri reale sau suspecte sau să pună întrebări de conformitate sau pur și simplu să vorbească. Represaliile sunt interzise. Contactați linia Speak up aici Sau scrieți-ne fără a vă dezvălui identitatea la:

Zentiva Group, a.s.

În atenția Șefului Departamentului de Conformitate (en. Head of Compliance)

U Kabelovny 529/16, Prague 10

Czech Republic

 

Date și cifre

Ne monitorizăm cu atenție performanța și ne bazăm pe date solide.

Ariile terapeutice cheie ale Zentiva:

 • Boli cardiovasculare
 • Sistemul nervos central
 • Afecțiuni gastrointestinale și metabolice
 • Medicamente anti-inflamatorii și de combatere a durerii
 • Boli ale sângelui
 • Medicamente împotriva infecțiilor
 • Urologie
 • Boli ale sistemului respirator

Altele:

 • Endocrinologie
 • Oncologie
 • Dermatologie
 • Soluții pentru spitale

Zentiva își are originea în secolul al XV-lea

Citiți mai multe

Grupul de companii Zentiva a intrat în topul primelor 3 companii farmaceutice (în valoare) din România și este liderul în volume al pieței farmaceutice totale.* 1 din 10 medicamente vândute în farmacii aparține companiilor din grupul Zentiva din România. *Sursa datelor este IQVIA, sell-in data, all market (RX + OTC, Originals + Generics), decembrie 2020.