Apartenențele noastre

Zentiva este membru al organizației Medicines for Europe.

Medicines for Europe reprezintă companiile farmaceutice care furnizează cea mai mare cotă a medicamentelor din Europa și este vocea industriilor producătoare de medicamente generice, biosimilare, precum și de medicamente cu valoare adăugată. Ca partener important pentru o asistență medicală mai bună, avem ca scop să îmbunătățim sănătatea si bunăstarea tuturor europenilor prin intermediul unui acces îmbunătățit la medicamente de înaltă calitate. Portofoliul de membri ai Medicines for Europe acoperă aproximativ 80% din domeniile terapeutice și, în acest fel, protejează durabilitatea sistemelor de sănătate europene pentru generațiile viitoare.

Suntem aliniați la scopul asociației și îi împărtășim valorile. Din acest motiv, contribuim activ ca membru al echipei executive, al consiliului de administrație și ca membri în mai multe comitete ale asociației pentru a ajuta la atingerea obiectivelor generale. La Zentiva, aplicăm Codul de conduită care asigură practici de marketing etic în industria noastră.

De asemenea, în multe țări afiliații noștri sunt membri ai asociațiilor locale pentru generice.

Nu facem niciun fel de contribuții și cheltuieli pentru campanii politice, organizații politice, lobbyiști sau organizaţie non profit sau alte grupuri al căror rol este acela de a influența campaniile politice.

Astfel, Zentiva confirmă că nu a furnizat nicio contribuție în scopuri politice (contribuții politice) în anul fiscal 2022.