Ne pasă

Suntem mândri că angajații noștri au un simț puternic antreprenorial și responsabilitate. Aceasta ne va permite să atingem rezultatele care contează cel mai mult și să ne îndeplinim promisiunea către angajații noștri, oamenii pe care îi deservim, partenerii noștri și tuturor celorlalți cetățeni de pe planeta noastră. Ambiția noastră este să facem din Zentiva un loc minunat de muncă și să asigurăm o abordare sustenabilă, sănătoasă în tot ceea ce facem. Planificăm pentru mâine și acționăm deja astăzi; de aceea ne propunem obiective ambițioase. 

Ne pasă de angajații noștri și de oamenii pe care îi deservim

Zentiva și COVID

COVID-19 a schimbat lumea și lumea Zentiva. Similar multor companii, am fost obligați să ne conectăm într-un mod nou și să răspundem noilor provocări într-un mediu imprevizibil. Pentru noi la Zentiva, a fost limpede din primul moment, că nu ne permitem nicio perturbare a activității noastre. Ca producător de medicamente, am știut că oamenii se bazează pe noi pentru ale asigura furnizarea medicamentelor pe care se bazează zilnic. Aceasta ne-a oferit motivația de a parcurge criza.

Suntem mândri că:

 • Am asigurat furnizarea continuă a medicamentelor
 • Am crescut volumele d producție a medicamentelor pentru a răspunde cererii în creștere
  Am început să producem dezifectant de mâini, în timp record
 • În tot acest timp, ne-am protejat oamenii și am evitat orice aglomerare în fabricile noastre 
 • Ne-am sprijinit echipa cu mai multe activități pentru menținerea sănătății fizice și mentale 

Zentiva și vaccinarea

La Zentiva credem că vaccinarea ne va ajuta să luptăm împotriva COVID-19. Suntem angajați să ne informăm oamenii despre beneficiile și riscurile vaccinării și realizăm acest lucru prin colaborarea cu lideri de opinie cheie și asociații științifice. Pe baza informației transparente și de încredere credem că putem susține angajații să ia o decizie corectă.

#WeHelpOthers

A ajuta înseamnă că îți pasă: Nu există niciun dubiu că inimile angajaților noștri sunt deschise pentru cei care au nevoie de ele cel mai mult. La Zentiva am creat inițiativa noastră #WeHelpOthers. Din 2020 am realizat câteva inițiative. Mulțumiri tuturor colegilor pentru ideile și eforturile lor prin care au sacrificat din timpul lor pentru a-i ajuta pe alții.

Ne pasă de parteneri

Putem avea succes numai dacă lucrăm alături de parteneri de încredere - indiferent de domeniul în care colaborăm. Ne selectăm cu atenție partenerii și ne așteptăm ca aceștia să aplice standardele și principiile etice noastre ridicate.

Partenerii noștri în cercetare

Zentiva este un membru fondator al The Parc, o platformă de cercetare farmaceutică care oferă un program postuniversitar bazat pe colaborarea între parteneri academici și industriali. Această platformă permite dezvoltarea de proiecte care rezolvă probleme reale, conectate direct la unele provocări majore actuale și să implementați rezultatele în produse reale!

Descoperiți mai mult

Partenerii noștri în producție

Rețeaua noastră de producție externă ne completează amprenta celor 4 unități de producție deținute. Ne susțin mai mult de 100 parteneri longevivi pentru a asigura furnizarea de medicamente accesibile și de înaltă calitate pe care se bazează oamenii.

Zentiva este dedicată către o aprovizionare responsabilă. Acolo unde activitățile nu intră sub controlul direct al Zentiva, echipele noastre lucrează împreună cu partenerii pentru a asigura o furnizare de medicamente corectă, etică și conformă. Un nou furnizor poate fi adăugat numai dacă este admis printr-un proces de audit de conformitate că îndeplinește standardele așteptate. Se efectuează o evaluare continuă a riscului, rezultatele sunt revizuite în mod regulat de comitetul de etică și de conformitate al Zentiva. Pentru mai multe informații consultați aici Codul de conduită al furnizorilor. Împreună ne-am stabilit ambiția de a atinge un nivel al serviciilor pentru clienți de 97% - datorită angajamentului echipei noastre și a bunei colaborări cu partenerii noștri, am atins un nivel actual de 96%.

Zent2U – afacerea noastră B2B

Am pus afacerea B2B în centrul planului nostru de creștere. Suntem lideri de costuri la produse din ariile terapeutice urologie, cardiologie, oncologie și analgezice și ne specializăm în produse hormonale, sterile și pelete. Avem propriul departament de cercetare si dezvoltare și unități de producție competitive de înaltă calitate. Demonstrăm o intensitate operațională ridicată, transferăm peste 80 produse pe an și beneficiem de experiența de reglementare globală.
Aflați mai multe la https://www.zent2u.com.

Ne pasă de planeta noastră

În Zentiva ne pasă de planeta noastră. Prin urmare am început campania Planet Z, sub care derulăm toate inițiativele care ne aduc mai aproape de țelul nostru: să fim neutri din punctul de vedere al emisiilor de carbon până în 2030. Acționăm acum, pentru un viitor sustenabil.

Suntem mândri că:

 • Am redus emisiile de gaze cu efect de seră incadrate la Scop 1 și 2 în 2020 cu 41.2 % iar in prezent lucrăm la calculul de emisii de carbon incadrate la Scop 3 pentru a avea o imagine completa asupra companiei.
 • Luăm măsurile corecte si prietenoase cu mediul, lucru dovedit prin numeroasele proiecte realizate pana acum.
 •  Utilizam eficient resursele, ceea ce ne ajuta ca pentru o unitate de produs standard sa consumam doar 0.0612 kWh de energie electrică, 0,5 l de apă și rezulta doar 7 g de deșeuri (din care 1,8 g de deșeuri periculoase).
 •  Suntem în proces de implementare a TCFD  (Grupul de lucru privind comunicarea financiară legată de climă) până în 2023
 •  Ca acționam responsabil și a ne implicam pe tot parcursul anului pentru un viitor sustenabil.