Ne pasă

„Ne pasă” este sinonim cu execuția strategiei noastre de sustenabilitate. Ne concentrăm pe cei trei piloni ai noștri și ne angajăm să avem grijă de angajații și de oamenii pe care îi deservim, de partenerii noștri și de planetă.

handsSuntem mândri că am stabilit strategia de sustenabilitate a Zentiva cu obiective pe termen scurt, mediu și lung, urmând principiile E (mediu), S (social) și G (guvernanță). Conturat în urma analizei complexe a definirii materialității noastre și studierii riscului, implementăm strategia către un viitor sustenabil.

Este bine înțeles că evoluția economiilor globale și industrializarea au un impact direct asupra viitorului planetei noastre. Suntem de acord cu obiectivele Acordului de la Paris, care abordează schimbările climatice și plasează creșterea temperaturii până în 2050 la cel mult 1,5 grade Celsius. Credem că fiecare trebuie să contribuie la capacitate maximă, fiind uniți pentru un singur obiectiv: Dorim să ne asigurăm că generațiile viitoare se pot bucura de viață la fel de mult ca noi.
Fiind un producător de medicamente de înaltă calitate și la prețuri accesibile, Zentiva generează emisii de carbon și suntem conștienți de impactul pe care îl avem asupra mediului. Dorim să ne asumăm provocarea și să jucăm un rol vital, alăturându-ne mișcării globale și acțiunilor de inversare a schimbărilor climatice care pot salva planeta. Aceste gânduri sunt fundamentul strategiei noastre climatice care ne ghidează.

Sustenabilitatea este o parte integrată și fundamentală a strategiei noastre de afaceri. Credem că putem face diferența, cu o guvernare corectă și standarde etice, conforme și transparente. În centrul activității noastre se află evaluarea riscului și a materialității care creează cadrul pentru Zentiva.

Citiți mai multe despre strategia noastră de sustenabilitate, precum și despre proiectele și acțiunile întreprinse în Zentiva pe pagina de sustenabilitate..