Ne pasă

Misiunea noastră este să asigurăm furnizarea de medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile, persoanelor care depind de ele în fiecare zi. Și o facem într-un mod durabil. Acțiunile noastre și spiritul „Ne pasă” pornesc de la strategia de sustenabilitate pe care am implementat-o în întreaga organizație, strategie care se dezvoltă pe 3 piloni: Oameni, Parteneri și Planeta noastră.


Strategia noastră clară și cele șase Superputeri care descriu valorile și comportamentele oamenilor din companie ne ghidează în această călătorie. Formalizarea guvernanței noastre și concentrarea clară pe „a fi responsabil” și „a fi incluziv” au contribuit toate la crearea roadmap-ului nostru de sustenabilitate, cu ajutorul căruia ne vom atinge ținta de a avea o amprentă de carbon neutră în 2030. 

Citiți mai multe despre strategia noastră de sustenabilitate, precum și despre proiectele și acțiunile întreprinse în Zentiva pe pagina de sustenabilitate și în Raportul de sustenabilitate 2021.

Zentiva și COVID

COVID-19 a schimbat lumea și lumea Zentiva. La fel ca în multe alte companii, am fost forțați să ne conectăm într-un mod nou și să răspundem noilor provocări într-un mediu imprevizibil. Pentru noi,  la Zentiva, a fost clar din primul moment că nu ne putem permite nicio întrerupere a afacerii noastre. În calitate de producător de medicamente, știam că oamenii se bazează pe noi pentru a asigura furnizarea de medicamente de care depind în fiecare zi. Acest lucru ne-a dat motivația de a naviga în criză.

  • Am asigurat furnizarea continuă a medicamentelor noastre
  • Ne-am mărit activitățile de furnizare de medicamente pentru a răspunde cererii în creștere
  • Am început să producem dezinfectant în timp record
  • În această perioadă, ne-am protejat oamenii și am evitat orice adunare în unitățile noastre de producție
  • Am comunicat constant și am informat angajații despre beneficiile și riscurile vaccinării.
  • Am desfășurat o campanie de informare privind vaccinarea COVID-19 lucrând cu lideri de opinie cheie; am deschis centre de vaccinare în fabricile din Praga și București destinate angajaților noștri, membrilor familiei acestora și unora dintre partenerii noștri
  • Ne-am susținut echipa cu mai multe activități pentru sănătate, minte și bunăstare