Noi dezvoltăm

Zentiva are două centre de cercetare și dezvoltare, în Praga și în Ankleshwar. Echipa noastră de cercetare și dezvoltare aplică metodologii de ultimă generație pentru a dezvolta și gestiona în mod activ ciclul de viață al ingredientelor farmaceutice active, pentru a stimula inovația în formularea produselor medicamentoase și pentru a aduce medicamente bioechivalente cu valoare adăugată autorităților de reglementare europene pentru revizuire și aprobare. Capacitatea internă este sporită de o rețea de parteneriate academice, inclusiv programul emblematic „The Parc” și programul „Open Innovation”.

Despre The Parc

Zentiva este un membru fondator al The Parc (The Pharmaceutical Applied Research Center), o platformă de cercetare farmaceutică care oferă un program postuniversitar bazat pe colaborarea între parteneri academici și industriali. Acest program vă permite să rezolvați probleme reale conectate direct la unele provocări majore actuale și să implementați rezultatele cu obținerea de produse reale!

Despre programul Open Innovation 

Experții noștri continuă să exploreze noi modalități de a îmbunătăți produsele farmaceutice actuale, de a simplifica administrarea, de a crește conformitatea pacienților și de a menține asistența medicală accesibilă tuturor. Inovația înseamnă colaborare și dorim să ne unim forțele cu cei care au același angajament și își pun aceleași întrebări ca noi. Prin programul nostru „Open Innovation‟ putem face diferența împreună.