Noi dezvoltăm

Zentiva

Prin avansarea cercetării și dezvoltării, impulsionăm inovația pentru a găsi noi modalități de a oferi medicamente accesibile, de înaltă calitate. Echipa noastră internațională recrutează specialiști din toată Europa, inclusiv cercetători din domeniul industrial și parteneri academici din universități din toată Europa.

Experții noștri utilizează știință din clasa de vârf, folosind echipamente de ultimă generație în centrele noastre de cercetare și dezvoltare de talie mondială din Praga și București. Pe măsură ce sporim creșterea de la expirarea patentului, alimentăm inovația pe măsură ce ne extindem portofoliul terapeutic.

Mergem mai departe pentru oamenii pe care îi deservim, prin dezvoltarea de medicamente cu valoare adăugată care inovează în jurul produselor consacrate prin obținerea de rezultate îmbunătățite.


Programul Open Innovation

Dorim permanent să extindem resursele de unde putem selecta viitoarele medicamente cu valoare adaugată. 
Vă întrebați cum să perfecționați medicamentele actuale? Ați identificat o nevoie a pacientului? Vedeți o posibilitate de simplificare a administrării tratamentului și de creștere a complianței pacientului? Există foarte multe domenii unde avem posibilitatea să colaborăm pentru a realiza medicamente cu valoare adăugată pentru pacienții noștri. Aflați mai multe la https://www.zentiva.com/contact/open-innovation-zentiva.

The Parc

Zentiva este un membru fondator al The Parc, o platformă de cercetare farmaceutică care oferă un program postuniversitar bazat pe colaborarea între parteneri academici și industriali. Acest program vă permite să rezolvați probleme reale conectate direct la unele provocări majore actuale și să implementați rezultatele cu obținerea de produse reale!