Noi dezvoltăm


În calitate de producător de top de medicamente generice, modelul nostru de afaceri se concentrează pe accesibilitatea produselor noastre.

Acest lucru nu ne împiedică să ne folosim cunoștințele pentru a investi în cercetare care se concentrează pe îmbunătățirea calității vieții pentru pacienți și consumatori.

Zentiva are două centre de cercetare și dezvoltare, în Praga și în Ankleshwar. Echipa noastră de cercetare și dezvoltare aplică metodologii de ultimă oră pentru a dezvolta și gestiona în mod activ ciclul de viață al ingredientelor farmaceutice active, pentru a stimula inovația în formularea produselor medicamentoase și pentru a aduce medicamente bioechivalente și cu valoare adăugată autorităților de reglementare europene pentru revizuire și aprobare. În plus, căutăm în mod activ modalități de a reduce costurile și de a ne reduce amprenta de carbon în timpul producției și livrării.

Innovation

În 2022, echipa noastră de dezvoltare a atins o piatră de hotar prin introducerea primului medicament cu valoare adăugată (VAM) de la Zentiva.

Dasatinib, înregistrat în Marea Britanie și în țările UE, este un tratament oncologic care salvează vieți, furnizând ingredientul activ indiferent de aciditatea stomacului, modificată de condiții naturale sau de medicamentele administrate concomitent. Dasatinib este utilizat pentru a trata persoanele cu leucemie mieloidă cronică și persoanele cu leucemie limfoblastică acută pozitive pentru cromozomul Philadelphia.

 

 

Capacitatea internă este sporită de o rețea de parteneriate academice, inclusiv programul emblematic „The Parc” și programul „Open Innovation”.

Despre "The Parc"

Zentiva este un membru fondator al The Parc (The Pharmaceutical Applied Research Center), o platformă de cercetare farmaceutică care oferă un program postuniversitar bazat pe colaborarea între parteneri academici și industriali. Acest program vă permite să rezolvați probleme reale conectate direct la unele provocări majore actuale și să implementați rezultatele cu obținerea de produse reale!

Pe parcursul celor 4 ani de existență ai The Parc, 37 de absolvenți au avut un succes remarcabil și au obținut un loc de muncă în Zentiva, în alte companii din Republica Cehă și în străinătate. La sfârșitul anului 2022, 32 de studenți își urmau studiile pentru un doctorat industrial în cadrul acestui program.


Despre programul Open Innovation

Experții noștri continuă să exploreze noi modalități de a îmbunătăți produsele farmaceutice actuale, de a simplifica administrarea, de a crește conformitatea pacienților și de a menține asistența medicală accesibilă tuturor.

Inovația înseamnă colaborare și dorim să ne unim forțele cu cei care au același angajament și își pun aceleași întrebări ca noi.

Prin programul nostru „Open Innovation‟ putem face diferența împreună.