Sustenabilitatea @Zentiva

La Zentiva ne asigurăm că furnizăm medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile, oamenilor care au nevoie de acestea în fiecare zi, în Europa și nu numai. Realizăm acest lucru într-un mod sustenabil.
Strategia noastră de sustenabilitate se bazează pe 3 piloni: Oameni, Parteneri și Planeta noastră și este ghidată de principiile ESG (Environmental-Mediu, Social, Governance - Guvernanță).

„La Zentiva, fiecare dintre noi este unic, diferit, dar suntem conectați de misiunea noastră comună, de a ajuta oamenii să ducă o viață bună, prin dezvoltarea și furnizarea de medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Consider că oamenii și subiectul sustenabilitate trebuie să fie corelate pentru ca lucrurile să se întâmple. Totul începe cu fiecare dintre noi, schimbând modul în care trăim, pentru a contribui la un viitor mai sănătos.”
Ines Windisch, Director de Resurse Umane, Comunicare și Sustenabilitate.

Descoperiți mai multe despre noi și despre țelurile noastre pentru viitor. Ne pasă de oameni, de parteneri și de planeta noastră.

Rapoarte de Sustenabilitate

Raportul de Sustenabilitate Zentiva pentru anul 2022 dezvăluie informațiile non-financiare conform standardelor GRI. Compania prezintă de asemenea o perspectivă ambițioasă pentru 2023, demonstrând angajamentul ferm pentru a continua progresul în toate domeniile ESG. Descoperiți toate detaliile!

Zentiva își prezintă strategia de sustenabilitate și acțiunile. Descoperiți raportul și faceți cunoștință cu oamenii din spatele activităților noastre.

2022

2021

Sustainability Report 2022

Sustainability Report 2021

 

 

Certificări ISO

Certificat ISO 50001 - ZENTIVA SA
Certificat ISO 14001 - ZENTIVA SA
Certificat ISO 45001 - ZENTIVA SA
Certificat ISO 9001 - ZENTIVA SA
Certificat ISO 14001 - Labormed Pharma SA
Certificat ISO 45001 - Labormed Pharma SA