Sustenabilitatea @Zentiva

La Zentiva ne asigurăm că furnizăm medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile oamenilor care au nevoie de acestea în fiecare zi,  în Europa și nu numai. Realizăm acest lucru într-un mod sustenabil.
Strategia noastră de sustenabilitate se bazează pe 3 piloni: Oameni, Parteneri și Planeta noastră și este ghidată de rezultatele unui audit ESG (Environmental, Social, Governance).


 

Cei 3 piloni ai strategiei noastre de sustenabilitate:


Oameni

Facem tot ceea ce este necesar ca Zentiva să fie locul unde angajații noștri se dezvoltă, își îndeplinesc potențialul. Avem grijă de angajații noștri și familiile lor, de oamenii pe care îi deservim, comunicăm transparent și generăm valoare ca o singură echipă.

 


 


Parteneri

Construim relații sustenabile cu partenerii noștri care împărtășesc aceeași viziune ca noi.


Planetă

Zentiva contribuie la crearea unei planete mai verzi, angajându-se să devină neutră din punctul de vedere al amprentei de carbon până în 2030. Vom atinge acest țel printr-o strategie de mediu comprehensivă care se concentrează pe reducerea emisiilor de carbon, pe aprovizionarea cu energie regenerabilă, pe reducerea cantității de apă și de energie utilizate în procesele tehnologice precum și a deșeurilor produse. Ajutăm planeta să rămână sănătoasă plantând copaci și investind în proiecte de biodiversitate.

 


„La Zentiva, fiecare dintre noi este unic, diferit, dar suntem conectați de misiunea noastră comună, de a ajuta oamenii să ducă o viață bună, prin dezvoltarea și furnizarea de medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Consider că oamenii și subiectul sustenabilitate trebuie să fie corelate pentru ca lucrurile să se întâmple. Totul începe cu fiecare dintre noi, schimbând modul în care trăim, pentru a contribui la un viitor mai sănătos.”
Ines Windisch, Director de Resurse Umane, Comunicare și Sustenabilitate.

Raportul de Sustenabilitate 2021

Pentru prima oară, ne facem cunoscută strategia și acțiunile. Primul raport de sustenabilitate al Zentiva oferă o privire de ansamblu asupra abordării companiei, include realizările din 2021 și conține perspectivele și țelurile ambițioase pe care echipa și le-a asumat, cu scopul de a face diferența - pentru societate și pentru planetă.

Descoperiți Raportul nostru de Sustenabilitate și aflați cine sunt oamenii din spatele activităților noastre.