Știri de la Zentiva

31 mai 2019    /   

Comunicat de presă Grupul Zentiva anunță finalizarea achiziției Solacium Pharma

Praga – 31 mai, 2019: Grupul Zentiva a.s. anunță încheierea achiziției, declarate anterior, a companiei farmaceutice românești Solacium Pharma, împreună cu filiala sa Be Well Pharma. Finalizarea acestei achiziții va juca un rol cheie în strategia de creștere pe termen lung a Zentiva și va contribui la o mai bună susținere a nevoilor de sănătate ale consumatorilor din România.

Despre Zentiva

Zentiva este un producător european de medicamente de înaltă calitate care deservește pacienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Cu o echipă dedicată de peste 2.500 de persoane și rețeaua noastră de site-uri de producție - inclusiv site-urile noastre emblematice din Praga și București - ne străduim să fim campioni în producția de medicamente generice și de marcă din Europa pentru a sprijini mai bine nevoile zilnice de sănătate ale oamenilor.

La Zentiva, aspirația noastră este ca sănătatea să fie un drept și nu un privilegiu. Mai mult ca niciodată, oamenii au nevoie de un acces mai bun la medicamente de înaltă calitate și la servicii de sănătate. Lucrăm în parteneriat cu medicii, farmaciștii, angrosiștii, autoritățile de reglementare și guvernele pentru a oferi soluțiile de zi cu zi de care depindem cu toții.

Media Contact

Ines WINDISCH 
Head of Corporate Affairs and Human Resources 
Zentiva Group, a.s. 
Tel.: +420 601 341 444 
U Kabelovny 130, 102 37 Praha 
Prague 10 – Czech Republic
Ines.Windisch@zentiva.com 
www.zentiva.com