Cariere @Zentiva

Pentru noi, Zentiva este un loc minunat de muncă. Te-ai gândit vreodată câte ore pe zi petreci la muncă? De ce să nu faci din acesta o experiență minunată? Dorim să-ți placă ceea ce faci, fiecare moment din viața profesională. La Zentiva suntem într-o călătorie incitantă, ne dezvoltăm continuu, iar acesta aduce noi oportunități pentru angajații noștri. 

Recent Zentiva, cel mai important producător local de medicamente din România, a primit certificarea internațională Top Employer care confirmă eforturile companiei de a dezvolta și implementa procese de HR ce oferă echipei locale cele mai bune oportunități de lucru și de dezvoltare. Această certificare este o recunoaștere internațională a culturii companiei de a aprecia oamenii oferindu-le un mediu profesional și personal echitabil, cu multe satisfacții. Compania are o cultură centrată pe oameni, apreciază talentul și diversitatea, în acest moment  în Zentiva România lucrând 4 generații de angajați în același timp.

Vă așteptăm la Zentiva să vă descoperiți talentele și să vă dezvoltați potențialul. Suntem uniți în ambiția noastră de a asigura accesul la medicamente de înaltă calitate la prețuri accesibile oamenilor a căror sănătate depinde de ele. Împreună facem diferența ca echipă câștigătoare.

Oportunități de carieră

La Zentiva, ne propunem să ne plasăm talentele potrivite la momentul potrivit și la locul potrivit. Dorim să vă transformăm talentul vostru în performanță.
Deoarece avem o cultură deschisă în termeni de dezvoltare a carierei și a talentului fiecăruia, avem o guvernanță în vigoare pentru a asigura un dialog constant între angajat, manager și partenerul oamenilor.
Locurile de muncă libere sunt transparente în Talent Marketplace. Dorim ca fiecare membru al echipei noastre să îșui analizeze cariera și să ne împărtășească aspirațiile. Dorim să vă alăturiați Zentiva!

Cum să aplicați

Sunteți la un clic distanță de o viață nouă! Sunteți convins că Zentiva este locul unde trebuie să fiți? Împărtășiți aceeași ambiție ca noi? Doriți să vă bucurați de ceea ce faceți și ați găsit un post care se potrivește așteptărilor voastre?
Ne selectăm viitorii membri ai echipei pe baza ambiției lor și a calificării, indiferent în ce etapă de viață sau de carieră sunteți, ce abilități aveți, de unde veniți, ce credințe urmați sau ce gen aveți.

Descoperiți Zentiva

 
 
 
 
 

Ce oferim

Misiunea noastră

La Zentiva suntem uniți în ambiția noastră de a asigura acces deschis la medicamentele de care oamenii depind zilnic. Știm că putem face diferența, dacă ne lucrăm împreună ca o echipă câștigătoare.

Valorile noastre

Avem Superputeri care ne ghidează în fiecare zi. Suntem rapizi, lean, conectați, creativi, incluzivi și responsabili și știm că aplicănd Superputerile în tot ceea ce facem, vom face diferența.

Dezvoltare personală

Vă ajutăm să vă descoperiți talentul și să vă deblocați potențialul. Procesul nostru de management al talentelor permite schimbul regulat de aspirații, abilități și implicare pentru a crește. Academia Zentiva pe care o conducem în cooperare cu platforma de traininguri Coursera susține direct experiența voastră de dezvoltare și de învățare.

Compensații și beneficii

Asigurăm o compensare echitabilă și competitivă în domeniul nostru. Oferim angajaților o gamă largă de beneficii și unele programe de sănătate și bunăstare la nivel de întreaga companie. Ne concentrăm pe recompensarea și recunoașterea celor care contribuie cel mai mult la #ZentivaCâștigătoare.

Cultura noastră

Dacă ar fi să evidențiem un aspect anume, acesta este angajamentul echipei noastre. Pasiunea pe care o avem pentru a avea grijă de oameni, parteneri și planeta noastră ne face o echipă grozavă. Toți angajații Zentiva contribuie la un viitor mai bun prin împărtășirea ideilor lor. Măsurăm angajamentul în mod regulat și suntem mândri că mai mult de 90% dintre angajații noștri contribuie activ la sondajul care ia regulat pulsul companiei, Heartbeat.

Flexibilitate în muncă

Ne-am învățat lecția în timpul luptei împotriva COVID-19. Ca organizație am fost nevoiți să ne adaptăm, ca echipă am fost nevoiți să învățăm noi metode de lucru și de colaborare între noi. Criza ne-a făcut mai puternici ca niciodată, am transformat criza în oportunitatea noastră. Astăzi ne conectăm unii cu ceilalți, permițând flexibilitatea în muncă cât mai mult posibil.

Diversitate și incluziune

La Zentiva, suntem noi înșine.
Fiecare dintre noi își folosește talentul unic axat pe un scop comun - să asigurăm acces deschis la medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile pentru oamenii care au nevoie de ele în fiecare zi. Cine suntem, ce știm și cum acționăm este ceea ce ne face speciali - folosim metode complementare de lucru construite pe fundații solide. Deoarece credem că asistența medicală trebuie să fie un drept și nu un privilegiu, îi sprijinim pe toți și îi includem pe toți simultan. A fi incluziv nu este doar o parte din Superputerile noastre, este în mintea noastră  și în inimile noastre ! 

Experiența de viață:

La Zentiva, oameni din patru generații lucrează cu aceeași pasiune pentru a ne îndeplini angajamentul. Este binevenită perspectiva proaspătă a tinerilor și, în același timp, ne construim succesul cu sprijinul celor cu experiență semnificativă de viață.

Abilități:

Aducem împreună oameni cu diferențe în abilitățile cognitive, social-emoționale și fizice. Credem că împărtășirea experiențelor noastre de zi cu zi poate face diferența care schimbă viața în bine.

Viața interculturală:

La Zentiva, s-au alăturat companiei noastre persoane din peste 50 de naționalități, cu fundal etic diferit. Indiferent de limitele geografice și de diferențele culturale, învățăm unii de la alții și ne construim succesul împărtășind ceea ce este mai bun din toate țările grupului.

Deschiși credințelor:

Ne străduim să ne înțelegem reciproc și să învățăm cum credințele afectează alegerile în viață sau modul în care oamenii își trăiesc viața. Prin urmare, tratăm la fel oamenii cu credințe religioase și filozofice diferite.

Gen:

În compania noastră, încurajăm angajații să fie ei înșiși, pe oricine aleg să iubească. Urmărim să avem o echipă echilibrată în termeni de gen și toate nivele din comunitatea LGBTQI+ deoarece aceasta face parte din Superputerile noastre.

De oriunde ai fi:

La Zentiva, sunt bineveniți oameni cu diverse experiențe educaționale și din diferite industrii. Avem încredere în oamenii noștri de știință, în colaboratorii noștri comerciali și industriali și în experții noștri.

Aflați mai multe despre Politica de diversitate și incluziune aici.

La Zentiva, suntem mândri pentru că….

... istoria noastră începe în urmă cu 530 de ani, odată cu deschiderea farmaciei Vulturul negru, o mică afacere care deservea locuitorii orașului Praga. Această moștenire nu numai că ne susține dorința de a rămâne o companie concentrată pe clienți, ne inspiră prioritățile pentru pune umărul la a asigura o asistență medicală sustenabilă și a avea o afacere sănătoasă pentru generațiile viitoare.

... susținem diversitatea genurilor deoarece este parte din Superputerile nostre. 54% din totalul forței de muncă sunt femei, în echipa de conducere procentul femeilor este 45%, în managementul superior 39% și în pozițiile de management inferior 43%. În funcții care generează venituri femeile cu funcții au o pondere de 42%, iar în funcțiile de știință-cercetare, tehnologie și inginerie au o pondere de 49%. Ținta noastră este aceea de a avea o forță de muncă echilibrată.

... oferim o remunerație corectă și egală. Salariile femeilor sunt mai mici cu 1,5% decât cele ale bărbaților. Motivul acestui decalaj a fost identificat la analizarea diferențelor bazate pe categoria locurilor de muncă, poziția în companie, grupul de poziție, vârsta angajaților, locația și etapa din carieră. Această analiză se face anual.

... avem o echipă formată din 4 generații cu vederi diferite, care se complementează între ele. În timp ce puțin peste două treimi din echipa noastră are între 30 și 50 de ani, restul este divizat egal între generația tânără sub 30 și membri foarte experimentați cu vârste peste 50+.

... echipa noastră este compusă din talente din peste 50 de naționalități, la sediul central din Praga lucrează colegi din 28 de naționalități. Top 3 naționalități suntȘ cehi (40% din forța totală de lucru și 38% din management), români (25% din forța totală de lucru și 18% din management) și polonezi (9% din forța totală de lucru și 8% din management).

... avem o nouă Academie Zentiva care ne ajută să evoluăm în modul în care abordăm educația și dezvoltarea în companie. Până acum,am investit 22 de ore de instruire și 80 de euro per angajat și noua noastră abordare va propulsa acest lucru în direcția bună.

... în ciuda achizițiilor majore de anul trecut, cifra totală de afaceri a fost sub reperul industriei cu 14,4 % (inclusiv 7,6% cifra de afaceri voluntară). Principalele motive de plecare din companie au fost private, precum o noua etapă în carieră în exteriorul Zentiva pentru o creștere viitoare.

... în timp ce ne desfășurăm activitatea, ne apropiem de Vision Zero și considerăm siguranța ca fiind prioritatea cea mai mare. Prin urmare, suntem mândri că în 2020 am avut zero accidente mortale și o rată de 2,03 de frecvență a timpului pierdut din cauza rănirii angajaților și zero pentru contractori. Recent, am sărbătorit 10 ani fără niciun accident de muncă în centrul nostru de cercetare și dezvoltare. Vom continua să ne străduim să atingem ținta Vision Zero!

... în pofida crizei COVID-19 ne-am dublat numărul de angajați pe ultimii 3 ani. La nivel de grup, în 2020 am angajat 1814 persoane,  39% din posturi au fost completate cu membri interni ai echipei.

... angajații noștri cred că îi tratăm corect și cu respect. Avem o colaborare bună cu reprezentanții sindicatelor și al organizațiilor consiliului de lucru care acoperă 63% din totalul populației angajate. Luăm provocările precum și oportunitățile împreună.

... inițiativa noastră de voluntariat #WeHelpOthers a pornit de la omeniinoștri și a arătat angajamentului uriaș al echipelor noastre din sfera Zentiva pentru a ajuta. 

... am fost selectați al șaselea an consecutiv din partea studenților și absolvenților universităților din Cehia ca fiind cel mai bun angajator din domeniul farmaceutic și sănătate din Republica Cehă.

... angajații noștri se încurajează reciproc cu pasiune și un simț puternic de colaborare și antreprenoriat. Pentru a ne măsura angajamentul, efectuăm anual un sondaj în întreaga organizație, iar ultima rată de participare a fost foarte mare, de 91,3% dintre angajați și un indice de angajament foarte ridicat de 81%, rezultate care ne fac pe toți foarte mândri.