Angajamentele noastre

NE ASUMĂM URMĂTOARELE ANGAJAMENTE

Misiunea noastră

Zentiva este un dezvoltator și furnizor de top de medicamente pe bază de prescripție medicală și branduri de consum de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Pe măsură ce Zentiva se dezvoltă, mai mulți oameni pot obține medicamentele de care au nevoie. Afacerea noastră este construită pe încredere și responsabilitate față de pacient, principii care stau la baza întregii noastre activități.

Principiile noastre etice

Zentiva a stabilit 6 Super-puteri care înglobează valorile și comportamentele pe care le așteptăm de la echipa noastră și modul în care vom construi o afacere sănătoasă, de care putem fi mândri cu toții. Echipa noastră este pe deplin instruită cu privire la Codul de etică al companiei, susținut de Programul nostru de conformitate și de o cultură de raportare a neregulilor.  Împărtășim Codul nostru de etică cu toți partenerii. Descoperiți mai multe în Code of Ethics.

Diversitate și incluziune

Fiecare dintre noi este unic, diferit, dar suntem legați prin misiunea noastră comună de a ajuta oamenii prin dezvoltarea și furnizarea de medicamente și branduri de consum de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Noi credem că diversitatea este o sursă de energie și forță și de aceea, dorim ca toți angajații să se simtă bineveniți, să își dezvolte calitățile și să contribuie cu tot potențialul lor. Descoperiți mai multe despre angajamentul nostru privind Diversitatea, incluziunea, egalitatea și apartenența: Diversitate și incluziune.

Drepturile omului și Politica anti-sclavie modernă

Zentiva, inclusiv toți angajații săi, membrii Consiliului de Administrație, filialele și companiile afiliate, respectă și sprijină protecția drepturilor omului în cadrul operațiunilor noastre comerciale, extinzându-le atât la acțiunile și practicile partenerilor noștri precum și la lanțul și rețeaua noastră de aprovizionare, în conformitate cu Declarația universală a drepturilor omului. Descoperiți mai multe informații despre angajamentul nostru privind Drepturile omului și politica anti-sclavie modernă.

Politica anti-mită și anti-corupție

Zentiva își desfășoară toate activitățile în deplină conformitate cu legile și reglementările aplicabile și în conformitate cu Codul nostru de etică. Avem o poziție de toleranță zero împotriva practicilor de corupție în toate interacțiunile și operațiunile noastre comerciale. Întreaga noastră echipă este obligată să declare orice potențial conflict de interese, astfel încât acestea să poată fi revizuite de către Comisia noastră de conformitate. Puteți citi mai multe în Politica anti-mită.

Verificări prealabile

Zentiva colaborează numai cu părți terțe care sunt calificate, au o bună reputație și respectă în totalitate valorile și principiile noastre. Procesul de verificare prealabilă al Zentiva asigură revizuirea și luarea în considerare a informațiilor relevante în procesul de angajare, selectare și evaluare a părților terțe – în legătură, de asemenea, cu Programul nostru de aprovizionare responsabilă.

Politica SSM

Zentiva depune eforturi pentru a lăsa o bună moștenire generațiilor viitoare, în timp ce lucrează continuu pentru a asigura asistență medicală accesibilă și de înaltă calitate generațiilor actuale. Avem o responsabilitate față de mediul înconjurător, precum și pentru angajații noștri și celelalte părți implicate. Prin urmare, ne-am angajat să respectăm zilnic următoarea Politică SSM.

Raportarea neregulilor

Toate informatiile pe care le implica acest proces, inclusiv, dar fara a se limita la date cu caracter personal, pe care le colectam in mod direct de la un raportor identificat sau identificabil, vor fi tratate in mod confidential si conform Politicii noastre de Confidentialitate, disponibila la: https://www.zentiva.ro/gdpr/privacy-notice.

Contactați linia Speak up aici sau trimiteți o scrisoare anonimă la adresa.

Zentiva Group, a.s.,
Head of Compliance;
U Kabelovny 529/16,
Prague 10 – Czech Republic