Deservim

Pe măsură ce Zentiva se dezvoltă, mai mulți oameni au acces la medicamentele de care au nevoie.

Zentiva serve

Istoria Zentiva începe în urmă cu 530 de ani, odată cu lansarea farmaciei Vulturul negru (care există și astăzi), o mică afacere de familie care deservea locuitorii orașului Praga. Suntem mândrii de moștenirea și de longevitatea noastră. Acest lucru ne oferă o perspectivă pentru a construi un viitor sustenabil pentru compania noastră.

Modelul nostru de afaceri  se bazează pe furnizarea de medicamente de marcă, destinate diferitelor specialități, medicamente cu valoare adăugată, OTC și generice. Misiunea noastră este ca, în fiecare an, mai mulți pacienți să primească tratamente produse la standarde de înaltă calitate, medicamente care au prețuri accesibile.

Prin colaborarea strânsă cu clienții noștri și partenerii lanțului de aprovizionare, am reușit să menținem nivelul de servicii pentru clienți în timpul variațiilor semnificative ale cererii. Pe măsură ce progresăm și compania crește, ne întărim capacitatea de a evalua și anticipa riscurile și de a ne adapta rapid la noile circumstanțe și provocări.

Expansiunea noastră geografică în Europa este aproape de finalizare. La sfârșitul anului 2021, după extinderea operațiunilor noastre în Spania și Țările de Jos, Zentiva ajunsese la 95% acoperire în piața europeană continentală cu o rețea de 34 de filiale, 7 sucursale și operațiuni active în 35 de țări.

B2B - aflați mai multe despre programul Zent2U

Am pus afacerea B2B în centrul planului nostru de creștere. Suntem lideri de costuri la produse din ariile terapeutice urologie, cardiologie, oncologie și analgezice și ne specializăm în produse hormonale, sterile și tehnologia pelete. Avem propriul departament de cercetare si dezvoltare și unități de producție competitive la cele mai înalte standarde. Demonstrăm o intensitate operațională ridicată, transferăm peste 80 produse pe an și beneficiem de experiența de reglementare globală.

Aflați mai multe la https://www.zent2u.com.