Deservim

Pe măsură ce Zentiva se dezvoltă, mai mulți oameni au acces la medicamentele de care au nevoie.

În 2022 am finalizat extinderea în Țările de Jos și am deschis filiala din Austria. În plus, ne-am extins prezența în domeniul sănătății prin achiziționarea de mărci pe principalele piețe din Europa Centrală de Est și Europa de Vest.

Astăzi, Zentiva operează în 35 de țări cu o rețea de 31 de filiale și 7 sucursale. Peste 1900 de membri ai echipei comerciale deservesc în fiecare zi medici, farmaciști și factori de decizie în domeniul sănătății. 152 de molecule și combinații au fost lansate în 2022, facilitând accesul la medicamente de înaltă calitate, la un preț accesibil.

PPT

Zent2U – afacerea noastră B2B

Am pus Zent2U, afacerea B2B, în centrul planului nostru de creștere. Ca lideri de costuri la produse din ariile terapeutice cardiologie, urologie, oncologie și neurologie și specializați în produse hormonale, sterile și tehnologia pelete, depunem eforturi pentru a oferi acces larg la medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Demonstrăm o intensitate operațională ridicată, transferăm peste 80 produse pe an și beneficiem de experiența de reglementare globală.

Zent2U oferă:

Zent2U oferă