Deservim

Zentiva

Crezul nostru este că sănătatea este un drept, nu un privilegiu. Acum, mai mult decît oricând, oamenii au nevoie de acces larg la medicamente accesibile, de înaltă calitate. Suntem mândri că portofoliul nostru de generice de marcă și de OTC-uri sprijină în mod activ nevoile zilnice de sănătate ale oamenilor, ajutând în același timp guvernele din întreaga Europă să construiască și să mențină un sistem de sănătate durabil pentru societate.

Fiind alături de profesioniștii din domeniul medical, farmaciști și factorii de decizie din domeniul medical, avem același sentiment al obligației sociale de a ajuta la reducerea costurilor și de a îmbunătăți accesul la tratamente. Prin extinderea noastră continuă pe noi piețe și contribuția echipei noastre, putem livra mai multe medicamente de care oamenii au nevoie în fiecare zi, în Europa și nu numai.

Zentiva

În Zentiva susținem organizațiile din țara noastră să deservească clienții noștri în funcție de necesități. Aproximativ jumătate din toate piețele în care operează grupul Zentiva sunt piețe în care recomandarea tratamentului se face de către de medici, cealaltă jumătate este bine echilibrată între piețe dirijate de farmacii și piețe dirijate prin licitație/vânzări cu ridicata. Prin urmare, abordăm individual fiecare piață, formând echipe specializate și ascultând partenerii noștri pentru a le identifica nevoile. Cu extinderea noastră continuă pe noi piețe și echipa noastră de profesioniști, putem livra mai multe medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile de care oamenii au nevoie în fiecare zi, în Europa și nu numai.

B2B – Programul Zent2U

Am pus afacerea B2B în centrul planului nostru de creștere. Suntem lideri de costuri la produse din ariile terapeutice urologie, cardiologie, oncologie și analgezice și ne specializăm în produse hormonale, sterile și pelete. Avem propriul departament de cercetare si dezvoltare și unități de producție competitive de înaltă calitate. Demonstrăm o intensitate operațională ridicată, transferăm peste 80 produse pe an și beneficiem de experiența de reglementare globală.

Aflați mai multe la https://www.zent2u.com