Știri de la Zentiva

13 septembrie 2022    /    Știri

Pe 13 septembrie Zentiva România sărbătorește Ziua Top Employer

Astăzi, 13 septembrie, se sărbătorește la nivel internațional Ziua Top Employer. Sărbătorim și noi pentru că, în luna ianuarie 2022, Zentiva România a intrat în comunitatea companiilor recunoscute drept Angajator de Top, primind certificarea oferită de prestigiosul Top Employer Institute.

Această recunoaștere vine în anul în care marcăm 60 de ani de activitate neîntreruptă a fabricii Zentiva din București.A fi Top Employer reprezintă o recunoaștere internațională a faptului că, în Zentiva, politicile de resurse umane, grija față de angajați, față de mediul înconjurător, precum și atmosfera de la locul de muncă sunt mereu aspecte asupra carora ne concentrăm atenția și eforturile.

Certificarea este de asemenea un simbol al standardelor înalte ale companiei și al angajamentului său că va menține valorile care ne fac să fim mândri de munca pe care o depunem pentru a face accesibile medicamentele atât de necesare milioanelor de pacienți din România și nu numai.

Pentru Zentiva este prima dată când participă la procesul de certificare Top Employer, rezultatul fiind o recunoaștere internațională a culturii companiei de a aprecia oamenii oferindu-le un mediu profesional și personal echitabil, cu multe satisfacții. Compania are o cultură centrată pe oameni, apreciază talentul și diversitatea, în acest moment în Zentiva România lucrând 4 generații de angajați în același timp.

Certificarea a fost obținută în urma unui audit amplu realizat de către reputata companie internațională Top Employer Institute. Au fost analizate politicile și bunele practici ale Zentiva România care acoperă 6 domenii ale resurselor umane și 20 de subiecte, precum strategia de resurse umane, mediul de lucru, achiziția de talente, învățare-dezvoltare, bunăstarea angajaților și echilibrul dintre viața profesională și viață personală, diversitate, incluziune și altele.