Știri de la Zentiva

18 aprilie 2023    /    Știri

STEFFEN SALTOFTE numit CEO al grupului ZENTIVA

STEFFEN SALTOFTE numit CEO al grupului ZENTIVA

Zentiva are plăcerea de a anunța numirea lui Steffen Saltofte în rolul de Chief Executive Officer (CEO) ca succesor al lui Nick Haggar cu efect din 2 mai 2023. Nick Haggar rămâne în Comitetul Consultativ Zentiva ca membru ne-executiv.

Steffen Saltofte a fost CEO al companiei Acino din 2012 până în 2022. El are experiență strategică și operațională bogată obținută în multinaționale și companii cu creștere rapidă și va avea ca obiectiv accelerarea afacerii Zentiva. Steffen va avea sediul la Praga.

„Sunt încântat să mă alătur Zentiva, o companie cu o experiență puternică în dezvoltarea afacerii și orientarea către clienți. Împreună vom continua această poveste de creștere, aducând medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile, oamenilor din întreaga Europă și nu numai. Sănătatea și accesul la medicamente sunt mai importante ca niciodată și sunt pe deplin angajat în misiunea Zentiva.” a declarat Steffen Saltofte.

Comitetul Consultativ Zentiva, acționarii și angajații doresc să-i mulțumească lui Nick Haggar pentru activitatea sa din ultimii patru ani în calitate de CEO. Viziunea, inspirația și determinarea lui Nick de a crea o companie farmaceutică europeană de înaltă performanță, incluzivă și durabilă a ajutat Zentiva să își dubleze afacerea în ultimii patru ani. Nick se va alătura Comitetului Consultativ Zentiva și este încântat să sprijine dezvoltarea viitoare a Companiei ca ne-executiv.

Peste 100 de milioane de oameni au încredere în medicamentele Zentiva pentru a își îngriji afecțiunile în fiecare an.

Despre Zentiva

Zentiva este un producător de medicamente de înaltă calitate și la prețuri accesibile, care deservesc pacienții din Europa și nu numai. Cu o echipă dedicată de peste 4.800 de oameni și o rețea de site-uri de producție - inclusiv locații emblematice din Praga, București și Ankleshwar - Zentiva se străduiește să fie campionul medicamentelor de marcă și medicamentelor generice în Europa pentru a sprijini mai bine nevoile zilnice de îngrijire a sănătății ale oamenilor.
Mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de un acces mai bun la medicamente de înaltă calitate la prețuri accesibile și de asistență medicală. Lucrăm în parteneriat cu medici, farmaciști, angrosisti, autorități de reglementare și guverne pentru a oferi soluțiile de zi cu zi de care depindem cu toții.
Mai multe informații pot fi găsite la www.zentiva.com.

Contact:

Liliana Reis
Communications & Media Relations
mobile : +351939393038
liliana.reis@zentiva.com