Știri de la Zentiva

Pink@Work

23 octombrie 2023    /    Știri

Pink@Work

La Zentiva, ne menținem angajamentului față de importanța conștientizării cancerului de sân, alăturându-ne în fiecare an mișcării Pink October. Această inițiativă anuală este modul nostru de a ne arăta sprijinul față de persoanele care se luptă cu cancerul de sân. Ne unim forțele printr-un cod vestimentar roz și ne încurajăm angajații să prioritizeze îngrijirea de sine și măsurile de prevenție.

Este esențial să înțelegem faptul că, din toate cazurile de cancer înregistrate la nivel mondial, cancerul de sân reprezintă un procent semnificativ de 12,5%, ceea ce îl face să fie cel mai răspândit tip de cancer la nivel global. Diagnosticul timpuriu este cheia unui tratament de succes. Haideți, așadar, să facem în mod activ pașii necesari către îngrijirea stării noastre de sănătate, fară să subestimăm în vreun moment importanța controalelor regulate și a măsurilor de prevenție. Cancerul poate afecta pe oricare dintre noi.

Zentiva își extinde influența către pacienții cu cancer de sân din întreaga Europa, oferind medicamente esențiale din portofoliul nostru extins de oncologie. Aceste medicamente joacă un rol crucial în gestionarea tuturor etapelor bolii. În octombrie, am fost onorați să susținem congresul inaugural de oncologie de la Praga, sub patronajul Zentiva Oncology. Acest eveniment a facilitat schimbul de cunoștințe și de experiențe valoroase în ceea ce privește tratamentul cancerului de sân și de prostată.

Ne-am luat angajamentul să contribuim în mod continuu la portofoliul nostru, făcând ca tratamentul cancerului să fie accesibil pentru o gamă mai largă de pacienți. Împreună, putem avea un impact semnificativ în lupta împotriva cancerului de sân.