Știri de la Zentiva

Sărbătorim 5 ani de creștere

5 octombrie 2023    /    Știri

Sărbătorim 5 ani de creștere!

🥳 Sărbătorim 5 ani de creștere! În 2018, ne-am setat ambițiosul obiectiv de a dubla numărul de angajați din cadrul companiei și am reușit să îl atingem. Datorită devotamentului oamenilor noștri, suntem o companie înfloritoare, a cărei misiune de neoprit este aceea de a dezvolta o afacere sustenabilă, care va dura încă 500 de ani de acum încolo. Suntem capabili să oferim #medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile mai multor oameni, cu impact asupra a peste 100 de milioane de vieți din peste 30 de țări, în fiecare an.

💊 Am crescut, de asemenea, și în dimensiune, adăugând două #fabrici noi, pentru a putea crește #producția la peste 600 de milioane de pachete de medicamente pe an și dublând numărul angajaților noștri care creează echipa noastră #câștigătoare.

💊 Ne-am extins portofoliul, adăugând medicamente cu #valoareadăugată și contribuind la accesul pacienților la tratament.

💊 Ne-am dezvoltat din punct de vedere geografic, extinzându-ne prezența către mai multe țări europene, cum ar fi Țările Nordice, Olanda și Portugalia.

💊 Minimizăm impactul pe care îl avem asupra mediului, consumul de energie și apa și producția de deșeuri. Atragem atenția asupra biodiversității și găsim modalități de a îmbunătăți procesele de dezvoltare a produselor și ambalajele, astfel încât să le producem și furnizăm într-un mod mai durabil.

#aniversare #sărbătoare