Știri de la Zentiva

27 iunie 2023    /    Știri

Zentiva și brandul Cetilar sprijină Academia de Înot Dinamo în misiunea de a învăța 15.000 de copii să înoate ​

Brandul Cetilar susține printr-un parteneriat misiunea Academiei de Înot Dinamo, prin care academia se angajează să contribuie la încurajarea înotului în rândurile copiilor. Academia, inițiată și condusă din poziția de manager de către Mihai Popovici, tatăl sportivului David Popovici, urmărește să ofere cele mai bune condiții și de experiență profesională pe mai multe paliere, de la inițiere și recreere până la performanță. În plus, cu sprijinul Cetilar, cel puțin 40 de copii proveniți din medii defavorizate vor fi învățați să înoate și, ulterior, vor fi susținuți să se dezvolte în cadrul Academiei și chiar să performeze. Cetilar, brand prezent în România prin Grupul Zentiva, are un angajament solid față de sport, sprijinind la nivel internațional competiții și echipe în fotbal, automobilism, yachting și atletism.

„Angajamentul Cetilar este de a susține evenimentele sportive și inițiativele pentru promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Acestea pot și trebuie să înceapă devreme, pentru că le permit copiilor să se dezvolte sănătos și armonios, și, în unele cazuri, să ajungă mari campioni. Performanțele recente din înotul românesc arată, încă o dată, că dorința sau talentul trebuie să întâlnească oportunitatea, îndrumarea profesionistă și condițiile materiale. Ne alăturăm cu drag Academiei de Înot Dinamo pentru a ajuta părinții să le ofere copiilor mai multe șanse să descopere plăcerea înotului și să poată face performanță.”, a declarat Daniel Petre, Head of Marketing CHC Zentiva România.

„Mulțumim Cetilar și Zentiva pentru că ne ajută să ne îndeplinim obiectivele și să ducem speranță chiar și acolo unde sunt mai puține oportunități pentru sport și înot. Academia își propune, în primul rând, să-i învețe pe copii să se bucure de sport și mai apoi să descopere performanța. Noi creștem campioni într-un concept modern, în care înotul se învață prin joacă. Cu inspirație din partea tinerilor noștri sportivi și cu sprijin din partea comunității de afaceri sperăm să facem cât mai mulți copii să iubească înotul.”, a declarat Mihai Popovici, Manager Academia de Înot Dinamo.

Cetilar este un dispozitiv medical tip cremă, original, eliberat fără prescripție medicală, pentru articulații, mușchi și tendoane. Este folosit pentru reducerea simptomelor dureroase musculare, recuperarea funcțională în timpul reabilitării după inflamație articulară sau leziuni, pentru tratamentul tulburărilor articulare cauzate de osteoartrită, pentru îmbunătățirea funcției articulare și a capacității de mișcare și pentru recuperarea mobilității normale în cazul leziunilor articulare la sportivi.

Cetilar este singurul dispozitiv de acest gen certificat Play Sure Doping Free - nu conține nicio substanță dopantă, fiind potrivit pentru practicanții de sport la toate nivelurile.